Телефони з питань підключення: 0984662498, 0992902866, 0933380023
Київстар інтернет
Інтернет Київстар » Обслуговування » Послуги інтернету Київстар » Київстар ТВ - дивіться телебачення у цифровій якості

Київстар інтернет

Київстар ТВ - дивіться телебачення у цифровій якості

Підключайте та оцініть всі переваги послугу «Київстар ТВ». Насолоджуйтесь високою якістю зображення та звуку. Підключення послуги можливе у всіх містах України, де є покриття Домашнього інтернету.

Замовивши послугу, ви зможете дивитися українські та іноземні телевізійні канали та навіть користуватися бібліотекою контенту, яка містить тисячі відео від провідних студій світу. Оцініть якість зображення цифрового телебачення, отримуючи рейтингові українці, Viasat, інші міжнародні телеканали, у звичайній та HD якості. Також ваша сім'я отримає можливість вибрати контент на свій смак, адже завдяки мультиекранному доступу можна дивитися ефірні програми та бібліотечний відеоконтент із двох телевізорів та 3 інших гаджетів (смартфон, комп'ютер, ноутбук) одночасно.

Для користування «Київстар ТВ» ваш телевізор має бути Смарт ТВ, або знадобиться придбати при підключенні послуги ТВ-тюнер або оплачувати щомісяця 40 гривень за оренду ТВ-тюнера та доступ до платформи. Придбати ж його за повну вартість при підключенні послуги можливо за 1599 гривень.

Також дивитись Київстар ТВ можливо на смарт пристроях, планшетах та через Смарт ТВ приставки. Послуга «Київстар ТВ» надається лише спільно з послугою «Домашнього Інтернету». Обирайте тарифний пакет та заповнюйте вільний час яскравими враженнями разом із телебаченням від провайдера Київстар.

Умови тарифних планів «Київстар ТВ», при замовленні послуги разом із «Домашнім Інтернетом» від провайдера Київстар:

Тарифы Кол-во каналов Доступ к видео библиотеке Подписки для нескольких ТВ Аренда приставки, грн/мес Абонентская плата, грн/мес
Базовый 203 Да 2 40 100
Семейный 271 Да 3 40 150
Премиум HD 300 Да 4 40 200

 

Если вас интересует услуга «Киевстар ТВ» с «Домашним Интернетом» и оплатой мобильного телефона, предлагаем вам выбрать объединенный тариф для трех услуг - «Все вместе. Оптимум+ТВ».

Услуга «Киевстар ТВ» – совместное предложение компаний Киевстар и Viasat.

Просмотреть списки каналов в ТВ тарифах

Описание тюнера

Категория: Послуги інтернету Київстар | Час роботи: 11660 | Добавил: Интернет_Киевстар | Теги: телевидение, Киевстар ТВ, интернет и ТВ, тв | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: