Телефони з питань підключення: 0984662498, 0992902866, 0933380023
Київстар інтернет
Інтернет Київстар » Обслуговування » Послуги інтернету Київстар » Статична IP адреса

Київстар інтернет

Статична IP адреса

Послуга "Статична IP-адреса" доступна абонентам Домашнього Інтернету та тарифів Все разом. Зазвичай нею користуются, щоб зробити захищений вихід в інтернет, віддалено працювати з корпоративними файлами або налаштувати VPN.

Найчастіше послугу використовують:

Коли треба організувати власний вебсервер і обмінюватись інформацією в межах власних віртуальних мереж;

Якщо ви працюєте вдома і вам потрібен доступ до корпоративних мереж та поштових серверів, де користувач ідентифікується за IP-адресою;

Щоб отримати віддалений захищений доступ до банківської платіжної системи.

Ціна послуги

Вартість підключення послуги безкоштовне. Плата за користування статичною IP-адресою становить 50 грн/міс, проте в деяких тарифах послуга надається безкоштовно, як суперсила. Після підключення статична адреса запрацює впродовж доби — ви отримаєте статичну адресу з вільних на момент підключення.

У перший місяць користування послугою плата знімається тільки за ту кількість днів, що залишилася до кінця місяця. Надалі плата знімається разом із платою за Домашній Інтернет.

Як замовити

Замовити послугу можливо при оформленні замовлення на нове підкоючення домашнього інтернету. Також замовити можуть і діючим абоненти, звернувшись до магазинів Київстар, чи за номерами 460 (безкоштовно на короткий номер з мобільних Київстар) або 0 800 300 460 (безкоштовно з інших мереж по Україні).

Будь ласка, зверніть увагу. Що абоненти тарифів ВСЕ РАЗОМ Контракт не можуть підключити Статичну IP-адресу. Проте, якщо ви вже користуєтеся цією послугою, вона діятиме і надалі.

Як відключити

За номером 460 (тільки для абонентів Київстар) та 0 800 300 460 або у магазинах Київстар.

Якщо Домашній Інтернет або мобільний номер було тимчасово відключено на перше число місяця, то при поновленні обслуговування протягом місяця плата за послугу зніметься одразу за весь місяць.

Будь ласка, зверніть увагу. При зміні адреси послуга не зберігається. За потреби ви можете підключити її повторно.

Категория: Послуги інтернету Київстар | Час роботи: 5796 | Добавил: Интернет_Киевстар | Рейтинг: 4.8/5
Всього коментарів: 0