Телефони з питань підключення: 0984662498, 0992902866, 0933380023
Київстар інтернет
Интернет Киевстар » Новини та акції » Домашній інтернет та Київстар ТБ » Інтернет із послугою Київстар ТБ

Новости интернета Киевстар

Інтернет із послугою Київстар ТБ

Підключайте послугу «Київстар ТВ» та насолоджуйтесь високою якістю зображення та звуку. Київстар почав надавати послугу телебачення у всіх містах України, у багатоквартирних будинках.

Акція! Якщо ви вперше підключаєте один із ТВ-тарифів – два місяці (до кінця місяця в якому було підключення телебачення та ще один повний місяць) ви отримаєте повний доступ до всіх 377 каналів Київстар ТВ. Замовивши послугу, ви зможете дивитися відео на YouTube, українські та іноземні телевізійні канали, а також користуватися бібліотекою контенту, яка містить тисячі відео (фільмів, серіалів) від провідних студій світу. У всіх пакетах Київстар ТБ включена можливість перегляду ефірних каналів та бібліотечного відеоконтенту з двох телевізорів та 3 інших гаджетів (ноутбук, планшет, смартфон) одночасно з функцією мультиекранного перегляду.

Замовивши послугу, ви зможете дивитися українські та іноземні телевізійні канали та переглядати відео в YouTube, а також користуватися бібліотекою контенту, яка містить тисячі відео (фільмів, серіалів) від провідних студій світу. Крім цього тюнер дає можливість вибрати контент на свій смак, адже завдяки мультиекранному доступу можна дивитися ефірні програми та бібліотечний відеоконтент із телевізора та 3 інших гаджетів (ноутбук, планшет, смартфон) одночасно.

Послуга «Київстар ТБ» надається лише спільно з послугою «Домашній Інтернет» від Київстар. Вибирайте тарифний пакет та заповнюйте вільний час яскравими враженнями разом з «Домашнім ТБ».

Умови тарифних планів «Київстар ТБ »

Категория: Домашній інтернет та Київстар ТБ | Время работы: 12904 | Добавил: Интернет_Киевстар | Теги: телевидение, интернет, домашнее тв, киевстар | Рейтинг: 3.3/34
Домашній інтернет та Київстар ТБ. Інтернет із послугою Київстар ТБ - 26 Жовтня 2015. Провайдер Київстар грн. 150
Найкращі тарифи та гарантована якість дротового інтернету від провайдера Київстар
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: