Телефони з питань підключення: 0984662498, 0992902866, 0933380023
Київстар інтернет
Интернет Киевстар » Новини та акції » Домашній інтернет та Київстар ТБ » Інтернет на швидкості до 1000 Мбіт/с зі знижкою

Новости интернета Киевстар

Інтернет на швидкості до 1000 Мбіт/с зі знижкою

Спробуйте безлімітний інтернет на швидкості до 1000 Мбіт/с та телебаченням лише за 150 або 200 грн/міс.

Обертайте безлімітний інтернет, на швидкості до 100 Мбіт/сек та телебаченням лише за 150 грн/міс, підключившись до тарифного плану «Оберіг». За умовами тарифу Ви вносите оплату відразу за півроку користування - 900 гривень, і користуєтеся швидкісним безлімітним інтернетом з можливістю додатково підключити одну безкоштовну послугу (Київстар ТБ або гігабітний інтернет). Для подовження користування цим тарифом, наступного разу також злід вносити оплату за півроку.

Або підключайте тариф «Дім» зі швидкістю інтернету до 1000 Мбіт/сек та знижкою на абонплату на 3 місяці (до кінця місяця в якому було підключення та 2 повні місяці). Також з тарифом є ​​можливість підключити безкоштовну послугу Київстар ТБ. Знижка на абонплату, при першому підключенні до інтернету буде надано вам автоматично. Акція доступна за умови, що раніше протягом півроку у вашій квартирі не користувалися інтернетом від провайдера Київстар. При зміні тарифу на інший знижка перестане діяти достроково.

Після закінчення акції в тарифі «Дім» або іншому тарифі, за бажання, ви зможете перейти на контрактний тариф - «Love Ua. Сила», ціна якого складає 300 гривень на місяць. До послуг тарифу входять Домашній дротовий інтернет, телебачення та мобільний зв'язок. При переході на тариф у відділенні також вам буде надано безкоштовний стартовий пакет мобільного зв'язку Київстар, при поповненні якого будуть надаватись такі послуги: домашній інтернет на швидкості до 100 (або 1000) Мбіт/сек, безлімітні дзвінки в мережі Київстар, 300 хвилин дзвінків на інші оператори, 50 ГБ мобільного 3G/4G інтернету, а також телебачення – 345 каналів для смартфонів, Смарт ТБ телевізорів та смарт приставок. Якщо ви вже користуєтеся мобільним зв'язком Київстар на контрактній основі, на цей тариф можна перейти з вашого поточного тарифу при дзвінку на гарячу лінію, без звернення до відділення.

Перевірити можливість підключення у Вашому домі та подати заявку на підключення можна у розділі - Підключити інтернет Київстар.

Категория: Домашній інтернет та Київстар ТБ | Время работы: 8029 | Добавил: Интернет_Киевстар | Рейтинг: 4.4/13
Домашній інтернет та Київстар ТБ. Інтернет на швидкості до 1000 Мбіт/с зі знижкою - 21 Липня 2015. Провайдер Київстар грн. 150
Найкращі тарифи та гарантована якість дротового інтернету від провайдера Київстар
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: